sâmbătă, 13 octombrie 2012

Idei De Cadouri Neobisnuite ... De Craciun!



Ce este un Cadou de Craciun neobisnuit? 
Iti spui, ce as putea sa primesc drept Cadou, neobisnuit?
Nimeni, nu se astteapta, niciodata, sa primeasca drept Cadou de Craciun, mai ales din partea prietenilor sau a celor dragi, un cadou mai excentric, mai neobisnuit, cum ar fi un catel sau o broasca testoasa, nu-i asa?

Cu toate acestea, cand va decide-ti sa faceti drept Cadou de Craciun un astfel de cadou, un animal de companie, de exemplu, este recomandat sa luati in consideratie cateva lucruri.

 In primul rand, asigurati-va ca viitorul proprietar iubeste cateii sau animalele, si si-ar asuma responsabilitatea de a avea propriul animal. In afara de asta, trebuie sa iei in considerare faptul ca proprietarul este capabil sa detina un animal, iar parintii sau familia trebuie sa isi dea, de asemenea, consimtamintul, sa-l adopte.
In cazul in care, destinatarul este un copil, este bine de discutat in prealabil cu parintii, astfel incat sa puteti afla ce fel de animal ar trebui cumparat: unul mic sau unul mare, sau orice alte caracteristici puteti obtine.

Si nu doar atat. Trebuie luat in considerare mediul inconjurator al copilului. In cazul in care proprietarul locuieste intr-un apartament mic, decizia de cumparare a unui catel, sa zicem, de talie mare, nu ar fi o alegere prea inteleapta! (Chiar daca aceasta este dorinta exprimata!) Mai mult, dintr-o bucurie, ai putea cauza viitorului proprietar, o problema!

Un alt lucru pe care trebuie sa il ai in vedere, atunci cand vrei sa oferi drept Cadou de Craciun un animal, este gradul de supunere si dresare al acestuia. In cazul in care destinatarul este un copil activ, probabil un Jack Russell Terrier ar fi potrivit. Dar daca afli ca ar prefera un catelus mic, atunci probabil un Chiwawa ar fi potrivit.

Un ultim aspect care trebuie avut in vedere, trebuie sa raspunda la urmatoarea intrebare: Persoana sau familia, este in masura sa sustina financiar un catel (sau orice animal de companie intra in discutie)?
Cu foarte mici exceptii, orice animal sau pasare de companie are nevoie de ingrijire regulata, hrana, anumite accesorii si ... afectiune. Daca familia are deja probleme financiare sau intampina greutati in asigurarea traiului de zi cu zi, un nou membru al familiei nu ar fi o idee prea inspirata!

Trebuie sa va ganditi de 2 ori inainte dea decide sa daruiti un animal de companie drept Cadou de Craciun, caci inainte de toate un animal reprezinta ... un suflet!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu