joi, 6 decembrie 2012

Idei De Cadouri De Craciun ... Unice Care-ti Economisesc Timp Si Bani !


De fiecare dată când intenționam să facem un Cadou îl dorim să fie ... UNIC! Cu atât mai mult când vine vorba de Sărbatorile de Iarna și Cadouri de Craciun, unicitatea acestora se doreste mai evidenta! Problema  e ca taman atunci se pare ca intram in pana de idei, iar avalansa de reclame si oferte de prin toate vitrinele si de pe toate canalele mass-media, pare sa ne zapaceasca si mai tare!
Desi cumparaturile de Craciun pare sa fie o experienta placuta, cand vine vorba de "Ce sa-i cumpar lui unchiu sau lui vara-mea", ne trezim intr-o mare dilema.

Astfel, primul lucru pe care este recomandat atunci cand intram in pana de idei privind cumparaturile cadourilor de Craciun este o ... lista a cadourilor de Craciun! O lista a cadourilor de Craciun pentru toti prietenii, rezultata in urma unei sesiuni de brainstorming.

Cum se face asta?

Trece-ți pe o lista toate persoanele carora intentionati să le face-ți cadouri de Craciun, dar carora NU  STIȚI sigur ce cadouri sa le face-ți. Apoi, pentru fiecare nume, face-ți o sublista cu idei de lucruri care crezi ca și le-ar dori. CHEIA aici este de a nu avea doar o idee pentru cadouri in minte, pentru o persoană. In acest fel, atunci cand veti face cumpăraturile de Craciun veți avea deja formata o gama largita de idei din care sa alegeți. Acest mic ajutor, vor tranforma cumparaturile Cadourilor de Crăciun intr-o sarcina mult mai usoara si mai eficienta, si DA, chiar mai placută !
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu